Навигационный геодезический центр - Официальный представитель Leica в Украине

Оновлення Leica Register360

23.04.2023

У 2023 році відбулося оновлення програмного забезпечення для обробки даних лазерного сканування. Так, з'явився новий програмний продукт - Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS. Загалом, він є продовженням Leica Cyclone REGISTER 360, але навіть у базовому постачанні пропонує розширені можливості.

Так, без додаткових витрат доступний експорт даних у популярний формат .RCP, який використовується в програмних продуктах від компанії Autodesk - Recap, Autocad, Revit, а також експорт фотопанорам у форматі .JPG.

Крім цього, в релізі 2023.0.0. з'явилися нові функції.

Автоматична класифікація хмар точок, з підтримкою, як внутрішньої, так і зовнішньої моделі для класифікації. Ручну класифікацію можна також виконати шляхом вибору частини хмари точок і присвоєння або заміни класу. Наразі експорт даних доступний у .LGS форматі. Список форматів обіцяють розширити в наступних релізах програми.

 


Data Security - одна з нових функцій оновлення програми.

Функція Data Security з'явилася в прошивці версії 6.0 для лазерних 3D-сканерів RTC360 і RTC360 LT. Ця функція дає змогу користувачам підтвердити цілісність захищених даних під час імпорту завдання в Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS.

Крім застосування у сфері громадської безпеки, функція Data Security допоможе користувачам визначити, чи було дані змінено або пошкоджено в процесі імпорту і де криються помилки.
 

Більше інформації про технологію лазерного сканування: https://ngc.com.ua/info/lazernoye-skanirovaniye.html

Наші реалізовані проекти: https://ngc.com.ua/info/realizovannyye-proyekty.html

Лазерні сканери: https://ngc.com.ua/shop/lazernyye-skanery/



Читать другие новости...

В вашей корзине
Корзина пустая
Подождите
Идет загрузка данных...