Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Геодезичне обладнання Leica

09.01.2019

Leica Geosystems — це супутникове геодезичне обладнання. Геодезичне обладнання Leica дозволить вирішувати безліч завдань максимально швидко, якісно і продуктивно. Особливо важливими вважаються GNSS приймачі, без яких неможливо уявити проведення геодезичних робіт. Так RTK комплекти GNSS дозволяють виконувати зйомку і винос в натуру, а також визначати довжини і периметри, обчислювати обсяги насипів безпосередньо в поле на екрані самого контролера. Будь супутниковий приймач Leica відрізняється високою якістю і гарною збіркою всіх складових, які забезпечують надійність і якість польових даних. Завдяки геодезичним інструментам Лейка всього один виконавець може робити знімки за легкістю.


А також, на сайті НГЦ ви можете купити сучасні тахеометри, які відповідають високим швейцарським стандартам якості. А далекоміри мають досконалу конструкцію, завдяки якій дають неперевершені результати за такими параметрами, як надійність і точність, час вимірювання і розмір лазерної плями. Лейка також пропонує польове програмне забезпечення, яке цілком зрозуміле у використанні і дозволяє виконати велику кількість завдань в геодезії навіть тим користувачам, які зовсім не мають досвіду в цьому. Тахеометри представлені механічними електронними варіантами, роботизованими, теодолітами, і Мультистанция.


НГЦ в Харкові і Києві пропонує тільки високоякісне обладнання, що володіє високою точністю і надійністю, що дозволяють виробляти з великою ефективністю геодезичні роботи і отримувати достовірні геопросторові дані.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...