Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Лазери Lino

24.01.2019

Представляємо вам новий багатофункціональний лінійний лазер Leica Lino. Такий геодезичний прилад дозволяє збільшувати швидкість робіт по внутрішній обробці приміщень, а також підвищувати ефективність проведення робіт. Leica Lino відрізняється інноваційністю, унікальною концепцією живлення, а також універсальністю.


Такий багатофункціональний лазерний нівелір відмінно підходить для побудови лазерних площин на будмайданчиках. Головна перевага лазерного нівеліра Ліно це відбиття горизонтальної лінії на 360 градусів. Горизонтальні модулі конструктивно розташовуються в нижній частині корпусу, що дозволяє з більшою зручністю виконувати безліч робіт з вирівнювання підлоги. нівелір лазерний Lino провокує вертикальну лінію з розгорткою більше 180 градусів, а при розміщенні нівеліра на підлозі, можна отримати всі 360 градусів. Завдяки цьому можна проводити роботи з перегородками, вікнами і дверними отворами.


Лазерні рівні Lino мають маятникову систему автоматичного вирівнювання. Ще однією важливою перевагою вважається можливість роботи з похилими лініями завдяки маятниковій системі автоматичного вирівнювання. Сучасні технології роблять можливим видимість лазерного променя до 15 метрів навіть в приміщеннях з яскравим освітленням, а застосування приймача збільшує робочий діапазон до 70 метрів. Ще однією відмінністю лазерних нівелірів Лейка Ліно є те, що немає потреби в частому калібруванні, а також висока точність.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...