Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Особливості лазерних нівелірів

25.03.2019

Лазерний будівник площини — це досить простий у використанні інструмент. Вони мають досить просту систему управління, впораться з якою зможе навіть новачок. Для того, щоб керувати пристроєм, потрібно лише одна кнопка, що дозволяє управляти всіма функціями. Лазерний рівень Leica Lino має систему автокомпенсації, яка представлена маятником з магнітним демпфером. Таким чином лазерний рівень може самовирівнюватись і встановлюватися з великою точністю. Точність встановлення нівеліра впливає головним чином на якість подальшої роботи.


Лазерний будівник може компенсувати кути нахилу в межах ±4° в автоматичному режимі. Лінії, які проєктує будівник, видно навіть при сонячному світлі на відстані 15 метрів. А завдяки вбудованому приймачу можна проводити роботи і на дистанціях до 30 метрів.


Лазерний нівелір Ліно здатний проєктувати лазерні лінії дуже швидко і точно, збільшуючи при цьому свій робочий діапазон до 360° у вертикальній площині. Саме всі ці переваги роблять даний прилад популярним в будівництві.


Пристрій Ліно має невеликі ніжки, призначені для попереднього горизонтування на площинах. Крім цього нівелір може кріпиться на штативи. Лазери Lino відрізняються концепцією потужності і літій-іонними акумуляторами, які можна перезаряджати. Також варто відзначити практичні адаптери, які дозволяють позиціонувати прилад на будь-яких будівельних майданчиках. Всі продукти Leica Geosystems поєднують в собі величезний досвід і накопичені знання в цій галузі устаткування, саме тому вони відрізняються високою ефективністю і якісною роботою.




Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...