Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Leica Disto Plan: новий додаток для лазерних далекомірів DISTO ™

25.05.2018

Лазерні рулетки Leica DISTO з підтримкою Bluetooth® Smart здатні не тільки проводити вимірювання точно, швидко і просто, але і передавати результати отриманих даних прямо на ваш смартфон, планшет або комп'ютер, щоб не допускати появу помилок введення, здатних спричинити за собою високі витрати. Ми рекомендуємо користувачам наших лазерних далекомірів не нехтувати прогресом. Розумні додатки у великій кількості представлені в магазинах App Store і Google Play для пристроїв iOS і Android. Вони допоможуть Вам впорядкувати свій робочий процес і служать для моментальної записи виміряних величин, а головне - оперативного створення креслень і планів в PDF або CAD форматах. Давайте детальніше розглянемо деякі з них.


Leica DISTO™ Plan

Leica DISTO™ Plan – це новітній додаток від Leica Geosystems, необхідне візуалізації ваших вимірювань, отриманих за допомогою лазерного далекоміра, у вигляді плану, креслення або 3D схеми об'екта.С його допомогою, ви зможете з легкістю планувати наступні етапи вашого проєкту. Додаток вже доступний для Android.



Sketch Plan —швидкий креслення об'єкту в масштабі

Створити креслення в масштабі на вашому смартфоні або планшеті можна буквально голими руками. Намалюйте ескіз на сенсорному екрані свого смартфона або планшета, користуючись пальцем. Зроблені від руки лінії будуть автоматично випрямлені. Потім виконайте вимірювання і вкажіть їх результати на відповідних лініях вашого креслення. Функція "автомасштубування" відрегулює довжину відрізків, в результаті чого з'явиться креслення в масштабі, що відображає площі поверхонь і круглих об'єктів. Ось так легко створюється план поверху, готовий для обробки в CAD-інструментах.



Smart Room — креслите план, просто проводячи вимірювання

Новий датчик, вбудований в лазерні далекоміри Leica DISTO™ X4 и DISTO™ X3, уможливлює створення точних планів поверхів за допомогою простих вимірювань приміщення за годинниковою стрілкою і проти годинникової стрілки. Як тільки будуть виконані всі необхідні вимірювання, додаток автоматично згенерує план. Це стає можливим завдяки одночасній реєстрації кожного вимірювання і кута між будь-якими двома з цих вимірів.



Measure Plan — створіть виконавчі плани для обробки в CAD

Додаток Leica DISTO™ підтримує технологію P2P, яка дозволяє створювати детальні плани поверхів або стін, включаючи двері та вікна. Після завершення роботи можна з легкістю вивантажити плани в бажану вами CAD-програму у вигляді файлів формату DXF або DWG.



Sketch on Photo — створення плану з підкладкою з фото

Задавайте розміри об'єктів на зображенні: для цього просто зробіть фотографію за допомогою вашого смартфона або планшета і завантажте його в додаток. Технологія Bluetooth® Smart від Leica DISTO™ дозволяє закріпити результати вимірювань відстані з лазерного далекоміра за відповідною ділянкою фотографії. Таким чином можна документувати результати всіх вимірювань і потім легко і без помилок обробити їх в офісі.

Leica DISTO™ sketch

Інтелектуальний додаток від Leica Geosystems - DISTO™ sketch. Є багатофункціональною сполучною ланкою між електронним лазерним далекоміром Leica DISTO™ з Bluetooth® Smart і вашим портативним пристроєм (смартфоном або планшетом). Дозволяє створювати і точно визначати розміри на ескізах і зображеннях. Файли потім можна дає можливість передавати дані вимірювань безпосередньо з робочого майданчика в AutoCAD® або BricsCAD®. Таким чином, можна відразу почати працювати в інструментах CAD, продовжуючи документування даних вимірювань. Додаток доступний для iOS та Android.



   Leica DISTO™ transfer

Додаток Leica DISTO™ transfer дає можливість передавати дані вимірювань безпосередньо з робочого майданчика в AutoCAD® або BricsCAD®. Таким чином, можна відразу почати працювати в інструментах CAD, продовжуючи документування даних вимірювань. Додаток доступний для пристроїв Android


 


Пробуйте різні додатки, вибирайте краще для вас і отримуйте максимум можливостей від вашого Leica DISTO!

Програми інших виробників, створені для Leica DISTO: https://ngc.com.ua/article/05_2018/44.html

Актуальний каталог лазерних далекомірів Leica Geosystems: https://ngc.com.ua/shop/lazernyye-pribory/



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...