Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Топ-8 додатків для створення креслень з Leica Disto

25.05.2018

Для лазерних далекомірів Leica DISTO™ з підтримкою Bluetooth® Smart існує безліч додатків для мобільних пристроїв, як від Leica Geosystems, так і від сторонніх розробників. Ці додатки можуть повною мірою використовувати функціонал лазерних Leica DISTO™, відкриваючи для користувачів нові можливості оперативного створення планів і креслень.


   AutoCAD® Mobile

Офіційне додаток AutoCAD від Autodesk для портативних пристроїв. Це потужний інструмент для перегляду, для створення DWG і DXF файлів і повноцінний редактор креслень зі зручним інструментарієм і загальним доступом. Зрозуміло, AutoCAD® Mobile також підтримує зручний імпорт виміряних значень за допомогою лазерних далекомірів Leica DISTO, дозволяючи складати плани майданчиків в реальному часі. Підтримується можливість використання GPS служби для визначення місця розташування на кресленні. Додаток буде корисно для інженерів, архітекторів, геодезистів, будівельників, субпідрядників та інших технічних фахівців, особливо у відрядженнях і під час роботи на об'єкті. До недоліків можна віднести те, що розширений функціонал програми необхідно купувати. Для ознайомлення з функціоналом доступна 7-денна безкоштовна демоверсія AutoCAD Premium, а студенти, в кращих правилах компанії Autodesk, можуть використовувати повну версію програми абсолютно безкоштовно. Додаток доступний для пристроїв під управлінням операційних систем iOS та Android


OrthoGraph

Ще один професійний інстумент для створення планів поверхів і креслень, з постійно зростаючим обсягом функцій. Додаток не тільки синхронізується з сучасними дальномерами DISTO, складає звіти, виконує експорт даних в форматах DXF, PDF, JPG, XLSX і IFC, а й також підтримує роботу хмарних сервісів і містить величезну бібліотеку шаблонів BIM об'єктів. З недоліків можна виділити відсутність української та російської мов, а також додаток не підтримує роботу з більш старими моделями Leica Disto. Додаток доступний для iOS та Android пристроїв.


Measure Mobile

Додаток дозволяє за вимірюваннями, отриманим з далекомірів Leica DISTO, будувати план і генерувати кошторис стрітельства підлоги приміщення. Може працювати офлайн. Доступно для iOS та Android.


Xactimate mobile

Прекрасний додаток, яке також працює з рулетками DISTO і зможе замінити ваш польовий абрис. Функціонал програми сподобається фахівцям ріелторських служб, а також експертам з оцінки майна. Додаток можна завантажити для пристроїв iOS та Android.


   Floor Plan Creator

Додаток Floor Plan Creator по функціоналу нагадує Mesure Mobile. Воно дозволяє за допомогою вашого Leica Disto складати докладні плани поверхів, піднімати їх в 3D і робити експорт отриманих креслень в PDF, DXF, SVG. Додаток має бібліотеку символів для вікон, дверей, проводки і т.д. А ще розробники іноді вивантажують корисні відео ролики на YouTube для користувачів програми. Доступно для пристроїв на платформі Android.


   Magicplan

Ще один додаток, дійсно заслуговує вашої уваги. Дозволяє створювати професійні плани поверхів, до яких підкріплювати фотоабріси деталей об'єкта. Є можливість перегляду кімнат і будинків в 3D, а також. Виконує експорт результов в формати PDF, JPG, DXF, PNG, SVG і CSV (фунция платна). На даний момент немає російськомовного і українського інтерфейсу, проте функціонал цього додатка дійсно дуже чудовий. Доступно для iOS та Android.


   Room Planner

Додаток з промовистою назвою, з яким напевно вже знайомі більшість архітекторів і дизайнерів, може також стане в нагоді тим, хто займається ремонтом власного будинку, квартири або дачі. Завдяки тому, що Runner Planner містить великий каталог шаблонів різних об'єктів, матеріалів, текстур і колірної коло, ви зможете створювати за допомогою вашої лазерної рулетки DISTO не тільки план, а й цілі тривимірні кімнати і вдома, а також здійснювати вірутальних тури. Отримані проєкти можуть бути експортовані в професійні програмні продукти, такі як Chief Architect X7 і Home Designer 2016. Додаток доступний для пристроїв iOS та Android


   Total

Ця програма також може сподобається ріелторам й оцінювачам. Його функціонал дозволяє перетворювати ваші вимірювання лазерним далекоміром в прості і симпатичні креслення, прикріплювати до них ескізи, додавати замітки, і навіть аудіозаписи. Інтерфейс написаний англійською мовою. Доступно iOS та Android пристроїв.

Пробуйте різні додатки, вибирайте краще для вас і отримуйте максимум можливостей від вашого Leica DISTO!


Програми інших виробників, створені для Leica DISTO: https://ngc.com.ua/article/05_2018/43.html

Актуальний каталог лазерних далекомірів Leica Geosystems: https://ngc.com.ua/shop/lazernyye-pribory/



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...