Навігаційний геодезичний центр - Офіційний представник Leica в Україні

Сучасний ринок геодезичного обладнання

27.03.2019

На сьогоднішній день ринок геодезичного обладнання досить великий і має свої особливості. Ринки геодезичного обладнання актуальні в основному для фахівців у цій галузі, а також для будівельників. Так як геодезичні прилади та пристрої являють собою досить дороге і масштабне обладнання, використовувати яке в побуті просто недоцільно.


Продають обладнання такого типу в основному офіційні дистриб'ютори, так як дрібним продавцям за це братися просто невигідно. Саме будівельна галузь є головним покупцем, так як в більшості технологічних процесах необхідне високоточне геодезичне обладнання. Також реалізація такого обладнання користується попитом для державних організацій, що здійснюють кадастрові роботи, картографування і різну геодезичну діяльність, і звичайно ж для нафтогазової та гірничодобувної галузей.


Таке виробництво відрізняється досить високими темпами розвитку, які ростуть з кожним днем. Але покупка такого устаткування є дуже відповідальним кроком, так як коштує воно недешево. Такі інвестиції можуть окупиться лише при виконанні довгострокових проєктів, тому не всі фірми можуть дозволити його собі. У разі придбання необхідно під час здійснювати налаштування і повірки, а також необхідний контроль і ремонт. В нашому сервісному центрі працюють висококваліфіковані фахівці, які усунуть будь-які неполадки і збої вашого геодезичного обладнання. Обслуговування виконується в найкоротші терміни, але перед цим проводиться повноцінна діагностика для постановки коректного діагнозу.




Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних...